Outdoor en Indoor lasergamen in Friesland

Wil jij lasergamen ervaren zoals je dit nog nooit hebt gedaan? Ga outdoor lasergamen bij ons in Friesland, vanaf €10,- per persoon.

Lasergame scenario's

Het is de bedoeling om de vlag van de tegenstander te veroveren. Dit kan door alle mensen van het andere team uit te schakelen of door slim te spelen. We kunnen jou bijvoorbeeld een sniper geven waarmee je tot 150 meter loepzuiver kunt schieten. Echter heb je maar een beperkt aantal kogels bij lasergamen. Pas op, de tegenstander heeft ook een sniper! We kunnen ook iemand de rol 'medic' geven. Mocht je bijna af zijn, kun je naar deze persoon die je een aantal levens kan verdelen. Kortom, bij lasergamen is alles mogelijk. Scenario's genoeg!

Uiteraard is het ook mogelijk om iedereen hetzelfde wapen en dezelfde rol te hebben. Het team wat de meeste mensen overhoud heeft dan gewonnen. Aan het einde van iedere lasergame wordt er een lijstje gemaakt welke speler het best heeft gepresteerd.

Het lasergame terrein

In principe kunnen we op elke plek outdoor lasergamen in Friesland waar we willen. In tegenstelling tot paintball laat dit geen verfresten achter. Je hebt een wapen en een draadloze ontvanger op je helm. We kunnen op iedere locatie lasergamen. We hebben een aantal 'standaard terreinen', namelijk:

·         Op het eiland waar bos en kale vlaktes elkaar afwisselen;

·         The Village: een compleet dorp;

·         The Woods: een bos met naaldbomen en obstakels;

·         The Building: een gebouw waar men in kan, met veel hoeken, verdiepingen enzovoort.           Om dit gebouw is een terrein met voldoende obstakels.

Of..... op eigen locatie. Wij kunnen dit spel op elke outdoor locatie aanbieden.

Indoor lasergame tijdens de wintermaanden

In de winter lasergamen? Tijdens de herfst, winter en het vroege voorjaar kun je bij ons indoor lasergamen. Op de begane grond bevindt zich een groot doolhof met allerlei met gangen, hoeken, trappen, geheime deuren en sluiproutes. De eerste verdieping heeft vier gangen. Maar pas op! Er zijn veel hoeken, kamers etc. waar de tegenstander verstopt kan zitten! Kies je voor de aanval, of ga toch in de verdediging?

Onze tarieven

De tarieven voor het indoor en outdoor lasergamen vindt je hieronder. Meld je gelijk aan via ons aanmeldformulier links op de website. Durf jij de lasergame uitdaging aan?

€ 12,50 per persoon per uur, € 27,50 voor 2,5 uur.
Kinderfeestjes: € 10,- per persoon per uur.

Reserveer direct

 

Bel 't Stekelbaarsje0514 - 602 728 Mail 't Stekelbaarsjeinfo@stekelbaarsje.nl  Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

 

Lasergamen: ga de uitdaging aan, ook in de winter!

Lasergamen: ook in de winter bij 't Stekelbaarsje

Spanning en sensatie tijdens het uitdagende lasergamen. Zowel indoor als outdoor kun je lasergamen bij 't Stekelbaarsje! Dus ook in de winter, wanneer het weer buiten niet meewerkt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?
                                                       
Meer informatie over lasergamen >>

Bedrijfsuitjes bij 't Stekelbaarsje                  

Bedrijfsuitjes bijvoorbeeld op het water

Een dag met resultaat! Werk met elkaar samen in een totaal andere setting. Creëer teambuilding door activiteiten als wedstrijdzeilen, fierljeppen, lasergamen en meer. Gegarandeerd een gezellige dag met collega's.

Meer informatie over bedrijfsuitjes >>

Bezoek ook de website van onze zeilschool!

't Stekelbaarsje

Bij 't Stekelbaarsje kun je naast de leukste outdoor activiteiten ook terecht voor een zeilschool. Leer nieuwe mensen kennen tijdens ons zeilkamp! Een ervaring om nooit meer te vergeten. Kijk voor meer info op de zeilschoolwebsite.

Ga naar de zeilschool website >>

  

Home
Arrangementen
Groepsaccomodatie Friesland
Bootverhuur Friesland
Schoolkampen
Zeilschool

Contact

T: 0514 - 602 728
A: Mardijk 21
8581 KG Elahuizen
E: info@stekelbaarsje.nl

Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

CWO erkend opleidingscentrum

Direct aanmelden voor een te gek uitje

't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
head over
Indoor en outdoor activiteiten in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't StekelbaarsjeLasergamen: indoor en outdoor't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
Paling roken in Elahuizen, FrieslandSkûtsjesilen bij 't StekelbaarsjeZeilactiviteiten bij 't Stekelbaarsje in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't Stekelbaarsje
Lasergamen outdoor en indoor FrieslandIndoor en outdoor activiteiten in ElahuizenActiviteiten outdoor en indoor - FrieslandOutdoor en indoor activiteiten - Elahuizen, Friesland
Barbeque bij 't StekelbaarsjeZeilen bij 't Stekelbaarsje in FrieslandWaterskiën bij 't Stekelbaarsje't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten