Solex tour door het mooie Gaasterland

Altijd al eens door het Gaasterland willen rijden met een aantal vrienden? Dit is uw kans om dit te ervaren. ’t Stekelbaarsje biedt een prachtige 2-uurige tocht door het Gaasterland gebied aan.

Solex, de oldtimer van de bromfiets

De Solex bromfiets komt oorspronkelijk uit Frankrijk, in Nederland werd de bromfiets voor het eerst gebruikt in 1948. In 1949 groeide de populariteit van de Solex enorm. Er was een enorme hype ontstaan rond de bromfiets,  zo erg zelfs dat er doktersattesten, urgentieverklaringen er aan te pas kwamen om een Solex te bemachtigen. Er was in die tijd een wachttijd van 8 maanden voor een Solex.

Onze solex tour door het Gaasterland

Door de eerdere extreme populariteit van de Solex is het hartstikke leuk om samen met vrienden dit een keer te proberen voor je vrijgezellenfeest. . Na een korte uitleg over deze ‘oldtimers’ start je met een route die ongeveer 2 uur duurt. Tijdens deze route ontdek je hoe mooi en veelzijdig de omgeving is. De route gaat langs dorpen, natuurgebieden, water, platteland en bos.
Deze activiteit is uitermate geschikt voor vrijgezellenfeesten. Indien gewenst, wordt iedereen gestoken in een 'echte' leren lange jas met pothelm. Met de vrijgezel voorop rijdt je door dorp en bos. Een gegarandeerd succes waarbij je vooraf al ontzettend veel lol zult hebben.

Meld je online aan

Geïnteresseerd in een solex tour? Aan de linkerkant van de website staat er een aanmeldformulier. Wij nemen vervolgens contact met u op. De prijzen zijn op aanvraag.

Reserveer direct

 

Bel 't Stekelbaarsje0514 - 602 728 Mail 't Stekelbaarsjeinfo@stekelbaarsje.nl  Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

 

Lasergamen: ga de uitdaging aan, ook in de winter!

Lasergamen: ook in de winter bij 't Stekelbaarsje

Spanning en sensatie tijdens het uitdagende lasergamen. Zowel indoor als outdoor kun je lasergamen bij 't Stekelbaarsje! Dus ook in de winter, wanneer het weer buiten niet meewerkt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?
                                                       
Meer informatie over lasergamen >>

Bedrijfsuitjes bij 't Stekelbaarsje                  

Bedrijfsuitjes bijvoorbeeld op het water

Een dag met resultaat! Werk met elkaar samen in een totaal andere setting. Creëer teambuilding door activiteiten als wedstrijdzeilen, fierljeppen, lasergamen en meer. Gegarandeerd een gezellige dag met collega's.

Meer informatie over bedrijfsuitjes >>

Bezoek ook de website van onze zeilschool!

't Stekelbaarsje

Bij 't Stekelbaarsje kun je naast de leukste outdoor activiteiten ook terecht voor een zeilschool. Leer nieuwe mensen kennen tijdens ons zeilkamp! Een ervaring om nooit meer te vergeten. Kijk voor meer info op de zeilschoolwebsite.

Ga naar de zeilschool website >>

  

Home
Arrangementen
Groepsaccomodatie Friesland
Bootverhuur Friesland
Schoolkampen
Zeilschool

Contact

T: 0514 - 602 728
A: Mardijk 21
8581 KG Elahuizen
E: info@stekelbaarsje.nl

Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

CWO erkend opleidingscentrum

Direct aanmelden voor een te gek uitje

't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
head over
Indoor en outdoor activiteiten in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't StekelbaarsjeLasergamen: indoor en outdoor't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
Paling roken in Elahuizen, FrieslandSkûtsjesilen bij 't StekelbaarsjeZeilactiviteiten bij 't Stekelbaarsje in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't Stekelbaarsje
Lasergamen outdoor en indoor FrieslandIndoor en outdoor activiteiten in ElahuizenActiviteiten outdoor en indoor - FrieslandOutdoor en indoor activiteiten - Elahuizen, Friesland
Barbeque bij 't StekelbaarsjeZeilen bij 't Stekelbaarsje in FrieslandWaterskiën bij 't Stekelbaarsje't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten