Outdoor en Indoor lasergamen in FrieslandOutdoor lasergamen

Wil jij lasergamen ervaren zoals je dit nog nooit hebt gedaan? Ga outdoor lasergamen op locatie bij ons in Friesland! Met een 115 pk rubberboot scheur je naar de plaats van bestemming. Hierna volgt een korte uitleg van het lasergame spel. Iedereen krijgt een wapen. Het is de bedoeling om als team de vlag van de tegenpartij te veroveren. Uiteraard ligt de vijand ook op de loer om mij uit te schakelen en te voorkomen dat ik bij de vlag kom... Lasergamen is een gezellig groepsuitje, en ook heel geschikt voor vrijgezellenfeestjes.  Wie weet is dit binnenkort wel een ervaring die je bij ons hebt opgedaan!

Lasergame scenario's

Het is de bedoeling om de vlag van de tegenstander te veroveren. Dit kan door alle mensen van het andere team uit te schakelen of door slim te spelen. We kunnen jou bijvoorbeeld een sniper geven waarmee je tot 150 meter loepzuiver kunt schieten. Echter heb je maar een beperkt aantal kogels. Pas op, de tegenstander heeft ook een sniper! We kunnen ook iemand de rol 'medic' geven. Mocht je bijna af zijn, kun je naar deze persoon die je een aantal levens kan verdelen. Kortom, Alles is van te voren te bedenken. Scenario's genoeg!

Uiteraard is het ook mogelijk om iedereen hetzelfde wapen en dezelfde rol te hebben. Het team wat de meeste mensen overhoud heeft dan gewonnen. Aan het einde van iedere game wordt er een lijstje gemaakt welke speler het best heeft gepresteerd.

Het lasergame terrein in Friesland

In principe kunnen we op elke plek outdoor lasergamen op locatie in Friesland waar we willen. Wil je lasergamen in het bos? Of wil je liever lasergamen op eigen locatie? Alles is mogelijk!  In tegenstelling tot paintball laat dit geen verf resten achter. Je hebt een wapen en een draadloze ontvanger op je helm. We kunnen op iedere locatie lasergamen. In ieder bos, eiland, sporthal of op elke camping kan dit super spannende spel gespeeld worden. We hebben een aantal 'standaard terreinen', namelijk:

Of..... op eigen locatie. Wij kunnen dit spel op elke outdoor locatie aanbieden, in Friesland en er buiten.

Apparatuur voor het lasergamen

promo textWe spelen het lasergame spel met de meest geavanceerde apparatuur. Van te voren kunnen we elk gewenste scenario instellen, geluiden, munitie, wapensoort, afstanden van 10 tot 150 meter enzovoort. Alles gaat draadloos. Dus er zijn geen vervelende snoeren naar de ontvanger. Zo heeft iedereen optimale vrijheid. Daarnaast heeft iedere wapensoort een vizier waarmee loepzuiver over een afstand tot 150 meter gericht geschoten kan worden. In tegenstelling tot paintball laat lasergamen geen verf achter. Het heeft geen afwijkingen en laat ook geen blauwe plekken achter. Compleet veilig en te spelen vanaf 9 jaar. Door de scenario's aan te passen is dit voor elke doelgroep hét adrenaline spel!

Indoor lasergame tijdens de wintermaanden

In de winter lasergamen? Tijdens de de herfst, winter en het vroege voorjaar kun je bij ons indoor lasergamen. Op de begane grond bevindt zich een groot doolhof met allerlei met gangen, hoeken, trappen, geheime deuren en sluiproutes. De eerste verdieping heeft vier gangen. Maar pas op! Er zijn veel hoeken, kamers etc. waar de tegenstander verstopt kan zitten! Kies je voor de aanval, of toch voor de verdediging? Door rookmachines, fantastisch decor, lasers en geluid is dit een ware adrenaline kick waar men nog lang over na praat. Bijvoorbeeld onder het genot van een drankje aan de gezellige bar.

Samen met jouw team heb je een korte bespreking. wie beschermt de VIP, wie gaat aanvallen? Wat voor wapen wil je hebben? Wie gaat op zoek naar de landmijn, dynamiet of medic? Kortom, lasergamen is meer dan alleen maar schieten. Het is een tactisch spel. Door het geavanceerde draadloze systeem is er voor elke doelgroep genoeg uitdaging. Ben je al nieuwsgierig? Kijk hier snel ons filmpje over het indoor lasergame! Tot in Elahuizen!

Onze tarieven

De tarieven voor het indoor en outdoor lasergamen vind je hieronder. Meld je gelijk aan via ons aanmeldformulier links op de website. Durf jij de lasergame uitdaging aan?

€ 17,50 per persoon per uur (op het eiland).
Kinderfeestjes: € 14,50,- per persoon (op het eiland).

lasergamen balk

Reserveer direct

 

Bel 't Stekelbaarsje0514 - 602 728 Mail 't Stekelbaarsjeinfo@stekelbaarsje.nl  Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

 

Lasergamen: ga de uitdaging aan, ook in de winter!

Lasergamen: ook in de winter bij 't Stekelbaarsje

Spanning en sensatie tijdens het uitdagende lasergamen. Zowel indoor als outdoor kun je lasergamen bij 't Stekelbaarsje! Dus ook in de winter, wanneer het weer buiten niet meewerkt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?
                                                       
Meer informatie over lasergamen >>

Bedrijfsuitjes bij 't Stekelbaarsje                  

Bedrijfsuitjes bijvoorbeeld op het water

Een dag met resultaat! Werk met elkaar samen in een totaal andere setting. Creëer teambuilding door activiteiten als wedstrijdzeilen, fierljeppen, lasergamen en meer. Gegarandeerd een gezellige dag met collega's.

Meer informatie over bedrijfsuitjes >>

Bezoek ook de website van onze zeilschool!

't Stekelbaarsje

Bij 't Stekelbaarsje kun je naast de leukste outdoor activiteiten ook terecht voor een zeilschool. Leer nieuwe mensen kennen tijdens ons zeilkamp! Een ervaring om nooit meer te vergeten. Kijk voor meer info op de zeilschoolwebsite.

Ga naar de zeilschool website >>

  

Home
Arrangementen
Groepsaccomodatie Friesland
Bootverhuur Friesland
Schoolkampen
Zeilschool

Contact

T: 0514 - 602 728
A: Mardijk 21
8581 KG Elahuizen
E: info@stekelbaarsje.nl

Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

CWO erkend opleidingscentrum

Direct aanmelden voor een te gek uitje

't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
head over
Indoor en outdoor activiteiten in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't StekelbaarsjeLasergamen: indoor en outdoor't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
Paling roken in Elahuizen, FrieslandSkûtsjesilen bij 't StekelbaarsjeZeilactiviteiten bij 't Stekelbaarsje in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't Stekelbaarsje
Lasergamen outdoor en indoor FrieslandIndoor en outdoor activiteiten in ElahuizenActiviteiten outdoor en indoor - FrieslandOutdoor en indoor activiteiten - Elahuizen, Friesland
Barbeque bij 't StekelbaarsjeZeilen bij 't Stekelbaarsje in FrieslandWaterskiën bij 't Stekelbaarsje't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten