Vrijgezellenfeest Friesland | Sportief & actief

Ben je op zoek naar een te gekke locatie om een sportief vrijgezellenfeest te organiseren? Dan ben je bij ’t Stekelbaarsje in Friesland aan het juiste adres. Wanneer je een sportief vrijgezellenfeest wilt organiseren dan moet je bij ’t Stekelbaarsje zijn. Door onze verschillende activiteiten en unieke ligging is er bij ons alles aanwezig om een geweldig vrijgezellenfeest te hebben.

De activiteiten voor een sportief vrijgezellenfees Frieslandt bij ’t Stekelbaarsje

Bij ’t Stekelbaarsje in Friesland hebben we een unieke ligging aan de Fluessen, behalve het zeilen zijn er bij ons verschillende activiteiten te doen. 

Bovenstaande activiteiten zitten in het sportieve programma voor vrijgezellenfeesten. Het is bij ’t Stekelbaarsje in Friesland mogelijk om uw eigen programma samen te stellen uit bovenstaande activiteiten. Klik op de activiteit voor foto’s en omschrijving van de activiteit. Hier kan je inspiratie op doen over de activiteiten van het vrijgezellenfeest.

Voorbeeldprogramma voor een sportief vrijgezellenfeest bij ’t Stekelbaarsje

Hieronder staan twee voorbeeldprogramma’s waar jij inspiratie op kan doen voor het organiseren van een vrijgezellenfeest in Friesland. Natuurlijk is het bij ons mogelijk om zelf creatief te zijn met het programma van jullie sportieve vrijgezellenfeest. Samen zorgen wij voor een uniek vrijgezellenfeest.

Of:

Klik hier voor meer pakketten, programma's en prijzen. Meld je direct aan voor een vrijgezellenfeest bij 't Stekelbaarsje. Dit kan door links het aanmeldformulier in te vullen.

Reserveer direct

 

Bel 't Stekelbaarsje0514 - 602 728 Mail 't Stekelbaarsjeinfo@stekelbaarsje.nl  Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

 

Lasergamen: ga de uitdaging aan, ook in de winter!

Lasergamen: ook in de winter bij 't Stekelbaarsje

Spanning en sensatie tijdens het uitdagende lasergamen. Zowel indoor als outdoor kun je lasergamen bij 't Stekelbaarsje! Dus ook in de winter, wanneer het weer buiten niet meewerkt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?
                                                       
Meer informatie over lasergamen >>

Bedrijfsuitjes bij 't Stekelbaarsje                  

Bedrijfsuitjes bijvoorbeeld op het water

Een dag met resultaat! Werk met elkaar samen in een totaal andere setting. Creëer teambuilding door activiteiten als wedstrijdzeilen, fierljeppen, lasergamen en meer. Gegarandeerd een gezellige dag met collega's.

Meer informatie over bedrijfsuitjes >>

Bezoek ook de website van onze zeilschool!

't Stekelbaarsje

Bij 't Stekelbaarsje kun je naast de leukste outdoor activiteiten ook terecht voor een zeilschool. Leer nieuwe mensen kennen tijdens ons zeilkamp! Een ervaring om nooit meer te vergeten. Kijk voor meer info op de zeilschoolwebsite.

Ga naar de zeilschool website >>

  

Home
Arrangementen
Groepsaccomodatie Friesland
Bootverhuur Friesland
Schoolkampen
Zeilschool

Contact

T: 0514 - 602 728
A: Mardijk 21
8581 KG Elahuizen
E: info@stekelbaarsje.nl

Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

CWO erkend opleidingscentrum

Direct aanmelden voor een te gek uitje

't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
head over
Indoor en outdoor activiteiten in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't StekelbaarsjeLasergamen: indoor en outdoor't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
Paling roken in Elahuizen, FrieslandSkûtsjesilen bij 't StekelbaarsjeZeilactiviteiten bij 't Stekelbaarsje in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't Stekelbaarsje
Lasergamen outdoor en indoor FrieslandIndoor en outdoor activiteiten in ElahuizenActiviteiten outdoor en indoor - FrieslandOutdoor en indoor activiteiten - Elahuizen, Friesland
Barbeque bij 't StekelbaarsjeZeilen bij 't Stekelbaarsje in FrieslandWaterskiën bij 't Stekelbaarsje't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten