Een rondleiding in de boerderij van 't Stekelbaarsje

De monumentale boerderij van 't StekelbaarsjeIn en rondom onze ruime boerderij in het Friese Elahuizen hebben wij veel verschillende voorzieningen. Variërend van een heuse bruidssuite in de boerderij, een leuke speelruimte voor jong en oud tot een haven direct naast de boerderij. Maar wat kun je allemaal nog meer verwachten? Krijg hier alvast voor het bezoek een indruk van onze monumentale accommodatie!  

De centrale ruimte

De gezellige centrale ruimte De Golle wordt gebruikt als eet- en recreatiezaal. In deze multifunctionele ruimte bevindt zich ook de gezellige bar. De centrale ruimte is uitgerust met een eigen ‘discotheek’ en verschillende muziekinstrumenten. Ook is er plaats voor een echt podium waarop al dan niet muzikale optredens kunnen worden verzorgd. Verder kent de accommodatie goede sanitaire voorzieningen (douches, toiletten en een wasmachine) voor zowel dames als heren.

De haven

De haven van ’t Stekelbaarsje biedt plaats aan een tiental Valken en een twintigtal Optimisten. Deze boten zijn te huur, maar in de maanden juli en augustus is het aantal beschikbare exemplaren beperkt. De haven geeft rechtstreeks toegang tot de Fluessen, een van de prachtige Friese meren. Rondom dit meer bevinden zich allerlei kleine leuke dorpjes. Deze dorpjes kun je per kano, Valk of zelfs per rondvaartboot bezoeken. Deze haven is goed af te sluiten voor kleine kinderen.

De keuken

Onze moderne keuken is van alle gemakken voorzien, zoals een afwasmachine, een snijmachine, een koffiezetapparaat met een capaciteit van vier kannen en een oven. Er is bestek voor maximaal 75 personen. Groepen kunnen hier eigen maaltijden bereiden. Voor wie dat allemaal teveel werk is, is het ook mogelijk om voor een geheel verzorgd verblijf te kiezen.

De omgeving

De accommodatie van ’t Stekelbaarsje bevindt zich in een schitterende omgeving, die zich uitstekend leent voor het maken van zeil- of fietstochten of het bezoeken van enkele bezienswaardige dorpen. Zo liggen de prachtige bossen van Gaasterland op slechts tien minuten afstand. Wij geven u graag meer informatie over alle mogelijke activiteiten. Direct voor de deur ligt een groot parkeerterrein, waar gasten de auto's gratis kunnen parkeren.

De slaapvertrekken

Rondom de centrale ruimte bevinden zich enkele slaapvertrekken, die nog steeds de authentieke sfeer van een typisch Friese stal uitademen. Naast de nooduitgangen bevinden zich tevens de zwemvesten. De slaapvertrekken op de eerste verdieping bieden plaats aan twee tot zes personen. Alle kamers, op de bruidssuite na, zijn voorzien van eenpersoonsbedden en dragen de naam van een type Friese boot. In de sfeervolle bruissuite genaamd Its Boatsje kun je verder uw huwelijksnacht doorbrengen.

De speelruimtes

Jong en oud kunnen zich vermaken op de speelruimte die zich op de tweede verdieping bevindt. Een partijtje tafeltennis, sjoelen of tafelvoetbal. Deze speelruimte heeft ook een grote verkleedkleren collectie. Ideaal om een geslaagde bonte avond mee te organiseren! Speelplezier voor jong en oud! Het speelveld buiten biedt voldoende ruimte voor allerhande activiteiten, waaronder voetbal, volleybal en hockey.

rondleiding balkje

Reserveer direct

 

Bel 't Stekelbaarsje0514 - 602 728 Mail 't Stekelbaarsjeinfo@stekelbaarsje.nl  Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

 

Lasergamen: ga de uitdaging aan, ook in de winter!

Lasergamen: ook in de winter bij 't Stekelbaarsje

Spanning en sensatie tijdens het uitdagende lasergamen. Zowel indoor als outdoor kun je lasergamen bij 't Stekelbaarsje! Dus ook in de winter, wanneer het weer buiten niet meewerkt. Durf jij de uitdaging aan te gaan?
                                                       
Meer informatie over lasergamen >>

Bedrijfsuitjes bij 't Stekelbaarsje                  

Bedrijfsuitjes bijvoorbeeld op het water

Een dag met resultaat! Werk met elkaar samen in een totaal andere setting. Creëer teambuilding door activiteiten als wedstrijdzeilen, fierljeppen, lasergamen en meer. Gegarandeerd een gezellige dag met collega's.

Meer informatie over bedrijfsuitjes >>

Bezoek ook de website van onze zeilschool!

't Stekelbaarsje

Bij 't Stekelbaarsje kun je naast de leukste outdoor activiteiten ook terecht voor een zeilschool. Leer nieuwe mensen kennen tijdens ons zeilkamp! Een ervaring om nooit meer te vergeten. Kijk voor meer info op de zeilschoolwebsite.

Ga naar de zeilschool website >>

  

Home
Arrangementen
Groepsaccomodatie Friesland
Bootverhuur Friesland
Schoolkampen
Zeilschool

Contact

T: 0514 - 602 728
A: Mardijk 21
8581 KG Elahuizen
E: info@stekelbaarsje.nl

Like 't Stekelbaarsje op Facebook Volg 't Stekelbaarsje op Twitter

CWO erkend opleidingscentrum

Direct aanmelden voor een te gek uitje

't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
head over
Indoor en outdoor activiteiten in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't StekelbaarsjeLasergamen: indoor en outdoor't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten
Paling roken in Elahuizen, FrieslandSkûtsjesilen bij 't StekelbaarsjeZeilactiviteiten bij 't Stekelbaarsje in FrieslandIndoor en outdoor activiteiten 't Stekelbaarsje
Lasergamen outdoor en indoor FrieslandIndoor en outdoor activiteiten in ElahuizenActiviteiten outdoor en indoor - FrieslandOutdoor en indoor activiteiten - Elahuizen, Friesland
Barbeque bij 't StekelbaarsjeZeilen bij 't Stekelbaarsje in FrieslandWaterskiën bij 't Stekelbaarsje't Stekelbaarsje: indoor en outdoor activiteiten